سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

پیشنهاد مجلس به دولت برای امهال وام‌گیرندگان مناطق سیل‌زده

یک نماینده مجلس از پیشنهاد جدید جمعی از نمایندگان به دولت برای امهال وام‌گیرندگان مناطق سیل‌زده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 13
کد خبر: ۸۴۱۵
به گزارش راهبرد معاصر ، هادی قوامی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وقوع سیل در برخی مناطق، شهرها و روستاهای کشور طی هفته‌های اخیر، گفت: روند امدادرسانی به سیل‌زدگان باید شتاب بیشتری بگیرد.

وی همچنین از پیشنهاد جمعی از نمایندگان به دولت، در قالب طرحی دو فوریتی برای امهال وام‌گیرندگان مناطق سیل‌زده کشور خبر داد و افزود: طبق برآوردهایی که انجام شده، برخی ساکنان مناطق سیل‌زده کشور وام‌هایی را از نظام بانکی کشور تحت عناوین مختلف، از قبیل ازدواج، مسکن، تعمیرات مغازه و غیره دریافت کردند که باید در شرایط موجود، برای بازپرداخت، با آنها مساعدت شود.


عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: نمایندگان مجلس در طرحی دوفوریتی خواستار مساعدت نظام بانکی کشور با وام‌گیرندگان مناطق سیل‌زده کشور برای ارائه مهلتی حداقل دو ساله در بازپرداخت این وام‌‌ها شدند.

قوامی ادامه داد: این طرح در مرحله تهیه پیش‌نویس است و تاکنون جلساتی را نیز با مرکز پژوهش‌های مجلس برای نهایی کردن آن داشته‌ایم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: طرح امهال بازپرداخت وام‌گیرندگان مناطق سیل‌زده، پس از نهایی شدن، تقدیم هیئت‌‌رئیسه مجلس می‌شود؛ این طرح دوفوریتی است و می‌بایست پس از تقدیم به هیئت‌رئیسه در دستورکار مجلس قرار گیرد.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده